Bohém Esküvő – egy esküvő rapszódiája

Amikor annyira vagy laza és érzed jól magad az esküvődön, hogy Te vagy az első, aki menyasszonyi ruhában beugrik a medencébe. Pontosan ez történt Réka & Gábor esküvőjén.

Vegyél egy víziót, hozzá egy nagy adag kreativitást, jó ízlést, rugaszkodj el az átlagostól és mindezt spékeld meg egy adag maximalizmussal! Így ért össze ez BOHÉM esküvő, ahol minden meghitt, emlékezetes és egyedi volt. Az elnevezés akkor jutott eszembe, amikor augusztusban szerencsénk volt megszervezni egy ilyen jellegű mikro esküvőt a pár otthonának kertjében. Olyan ez, mint a Queen „Bohém Rapszódiája” egy összetett, különböző stílusokat ötvöző remekmű, Freddie Mercury szerint “egy kis értelmetlenséggel benne”.

Réka és Gábor esküvője dekoráció szempontjából szerintünk pont olyan volt, ahogy azt a Queen frontembere megfogalmazta. Nem volt kimondott színpaletta, de cserébe stílusok, formák és anyagok keveredtek egy közös halmazzá, megteremtve az egység tökéletességét.

A jó hírünk, hogy az itt látott bútorokat és dekorációt csomagban bérbe tudjátok tőlünk venni. További részleteket itt olvashatok.