Meglepetés szülinap rég látott családtagokkal

Egy kerek születésnap mindig nagyszerű lehetőség arra, hogy a család találkozzon és együtt töltsön pár önfeledt órát. Ráadásul, amikor a család nagymamájának a 85. születésnapja közeledik, akkor mindenki mindent megtesz azért, hogy a legemlékezetesebb eseménnyel lepjék meg a szeretett nagyit.

Szeptemberben egy meghitt születésnap szervezésében segíthettünk. A családnak a világ különböző pontjain – Egyesült Államokban, Skóciában és Magyarországon - élő tagjai a debreceni Eszter nagymamát kívánták meglepni a 85. születésnapján. Az eseményre mindenki teljes titokban készült, ami összehangolt munkát követelt meg a családtagok és a szervező csapat között, de a végeredmény és a mérhetetlen öröm mindent megért.

A debreceni Nagyerdőben, egy patinás étteremre esett a választás, és a csodálatos ebéd, torta, valamint az ajándékok mellett a világ különböző pontjain élő családtagok végre egy gondtalan délutánt tölthettek együtt. A születésnap részleteinek megszervezésére és megvalósítására csak pár nap állt a rendelkezésünkre, de nagyon büszkék vagyunk a végeredményre.

További sok – sok boldog születésnapot kívánunk Eszter nagymamának és sok örömet az egész családnak!