#Loveproject - egy hamisítatlan balatoni DIY esküvő

Esküvőt szervezni három hónapon belül? Átalakítani és fogadásra alkalmassá tenni egy balatoni nyaraló kertjét? Miért ne?!

Edina és Nándor nagy napjának hátterét talán így lehet a legjobban összefoglalni, ám a történet ennél sokkal kerekebben indult és még annál is izgalmasabban alakult.

Képzelj el egy hamisítatlan balatoni vályogházat, borospincével, ahová meredek lépcsők vezetnek. Egy hatalmas, árnyékot adó gyümölcsfákkal és szőlőfürtökkel teli kertet, a végében egy csörgedező patakkal. Mindehhez a ház adottságainak köszönhetően valódi vintage hangulat társul. Látod a szemeid előtt?

Nem kellett sokat gondolkodni, milyen stílust társítsunk az esküvőhöz, mert azt a helyszín tökéletesen meghatározta. A dekorációhoz felhasználtuk a portán fellelhető kincseket, többek között egy gyönyörű Singer varrógép asztalt, vagy az örömapa által barkácsolt bakos asztalokat, antik képkereteket.

Sátrat vertünk, sörpadokat vittünk, cateringet varázsoltunk, dekoráltunk és végül egy igazán bensőséges hangulatú, felejthetetlen esküvő részesei voltunk. Hab a tortán, amikor a rendezvényszervező mindezt a legjobb barátnőjének szervezheti meg! ❤️

Edina és Nándor, kívánunk sok boldogságot a közös életetekhez!