Egy hamisítatlan városi esküvő

Részesei lehettünk egy igazi tündérmesének Budapest szívében.

Lily és Adam története igazán különleges, hiszen annak ellenére, hogy mindketten Nagy-Britanniában élnek, egészen egy budapesti fesztiválig kellett utazniuk azért, hogy találkozzanak. Nem egy múló hóbortról van szó a két fiatal között, olyannyira, hogy tavaly össze is házasodtak az otthonukban. Azonban a magyar főváros a szívükhöz nőtt és szerettek volna esküvő témájú képeket készíteni Budapesten.

Olyan volt az egész, mint egy nászút, amelynek az egyik napjába beiktattunk egy fotózást a belváros izgalmas és különleges helyszínein, olyan formában, hogy Budapest és annak egyénisége vibráljon a képeken. Ehhez egy vagány és trendi menyasszonyi ruhát álmodtunk meg, amit egy fiatal magyar tervező valósított meg, és olyan helyszíneket választottunk, amik tökéletesen reprezentálják Budapest sokszínűségét. Így esett a választás a Szent István Bazilikára, egy rétesnyújtással tarkított kalandra az Első Pesti Rétesházban és egy belvárosi tetőteraszra, ahonnan csodálatos panoráma nyílik mind a budai, mind a pesti oldal látványosságaira.

Csapatunk a fotózás minden egyes percét szeretettel és odafigyeléssel tervezte meg, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjon a pár.A csapat a gondtalan nap mögött:Szervezés: Max Club

Fotó: Imagined by Sofia

Ruha: Sweetheart Couture

Kiegészítők: Annamolnar Jewellery

Csokor: Sylva design

Smink: Wanda Tamasi make up

Haj: Szokolányi Andrea

Helyszínek: Boutique Residence Budapest, Szent István Bazilika, Első Pesti Rétesház, CEU