Kalóz kaland

Legutóbbi gyerekzsúrunkhoz adott volt két, 8. évüket decemberben betöltő vagány kissrác, akik már nem először ünnepelték közösen a születésnapjukat. Mondanunk sem kell, hogy a kalózos tematikáról nem kellett hosszasan győzködni a gyerekeket és szüleiket sem. Már csak a tökéletes helyszínt kellett megtalálnunk, ami nem is lehetett máshol, mint a víz felszínén: a Columbus hajó egy különtermére esett a választás, igazi fedélköz hangulattal.

Az este folyamán a két kapitány – az ünnepeltek – legénységet toboroztak és közösen kutatták fel a rettegett kalózhajó elveszett kincsét. Ezt megelőzően számos próbát kellett kiállniuk a kalóz viadalon. A kötélhúzás során az izmaikat, a kalóz kvíz alatt az agytekervényeiket, a kampókezes halászásnál pedig az ügyességüket kellett próbára tenniük. Végül kezdetét vette a kincskereső kaland, amikor is minden leleményességükre szükségük volt, ám a végén természetesen ráleltek a hőn áhított kincsre.

A tematikus szülinapi zsúrokkal nem lehet melléfogni, főleg ha a tematika illeszkedik az ünnepelt személyiségéhez. A lehetőségek tárháza pedig végtelen. Ezt követően következhet a programok tervezése, hogy 20 kis energiabombát órákon át lekössünk és önfeledt perceket szerezzünk számukra – ez jelenti a nagyobb kihívást. De ezért vagyunk mi. :)