Lions Clubok Magyarországi Szövetsége – Konvenció 2021

Egy konferenica szervezése sokismeretlenes, sok tényezős, egészen összetett feladat. Ezért is olyan izgalmas. Szerintünk.

Nagy megtiszteltetés ért minket, hogy a regnáló Elnök Asszonya a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének minket bízott meg az éves konvenciójuk szervezésével.Az első és legfontosabb feladat az volt, hogy megtaláljuk erre az eseményre a tökéletes helyszínt, ami a megrendelő igényeit kielégíti – mind koncepcióban, területileg és technikailag egyaránt.

Így esett a választás a Tiliana Hotelre – The Hotel Unforgettable. A több hektáros zöld terület, a nyugalom, ami körülveszi a szállodát, a város közelsége és a könnyű megközelíthetőség meggyőzött minket, hogy megfelelő helyszíne lesz a rendezvénynek. Nem utolsó sorban, pedig az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a szálloda Robina rendezvénytermét a Lions Club vendégeivel volt szerencsénk felavatni.

Ezt követhette a részletek és a programok kidolgozása. Szorosan együttműködve a Szervező Bizottsággal sikerült megszervezni egy lendületes és jó hangulatú konferenciát.

Köszönet a Tiliana Hotel rugalmas hozzáállásáért – nélkülük nem tudtuk volna ugyanezt az élményt biztosítani.

Legyen az bármilyen céges esemény, keressetek minket bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén!