ESKÜVŐI CSOMAGAJÁNLATAINK

On the Spot

Tudj meg többet!

On the Spot

Egyszeri esküvőszervezési tanácsadás & aznapi lebonyolítás

Kislány korod óta tervezed a Nagy Napot, saját magad szereted kézben tartani a gyeplőt, de egy kicsit elvesztél az esküvői szolgáltatók, helyszínek és a temérdek lehetőség útvesztőjében. Magadra ismertél? Akkor az "On the Spot" a Te választásod. Egyszeri, mindent átfogó személyes konzultációt biztosítunk, illetve egy profi esküvőszervezőt, aki a Nagy Napon már reggeltől a helyszínen van, koordinálja a szolgáltatókat és mindent kézben tart.

Keress minket!

info@maxclub.hu

+36 70 905 2213

Basic

Tudj meg többet!

Basic

Többszöri esküvőszervezési tanácsadás & aznapi lebonyolítás

Még mindig a Te kezedbe futnak össze a szálak, de ha elakadsz, kérdésed van, tanácsra van szükséged, akkor van kihez fordulnod. Két alkalommal biztosítunk személyes tanácsadást, amiből az egyik javasoltan a választott helyszínen történik. Valamint egy online tanácsadás is része a csomagnak, az aznapi lebonyolítás mellett.

Keress minket!

info@maxclub.hu

+36 70 905 2213

Comfort+

Tudj meg többet!

Comfort+

Többszöri esküvőszervezési tanácsadás
Folyamatos kapcsolattartás
Forgatókönyv
Aznapi lebonyolítás

Ha az álomhelyszínt már megtaláltad, az alap elképzelésed is megvan az esküvőtökkel kapcsolatban, de szükséged van valakire, aki kézben tartja a folyamatokat, akkor Neked javasoljuk a Comfort+ csomagot. Bármilyen kérdésed van, állunk rendelkezésedre, személyesen és online is. Elkészítjük az esküvő teljeskörű, átfogó forgatókönyvét, szolgáltatókra bontva, és természetesen mellettetek vagyunk a Nagy Napon is.

Keress minket!

info@maxclub.hu

+36 70 905 2213

All in

Tudj meg többet!

All in

Helyszínkeresés
Állandó rendelkezésre állás
Folyamat menedzsment
Szolgáltatók megtalálása, koordinálása
Forgatókönyv
Aznapi lebonyolítás

Egy számotokra TÖKÉLETES esküvőt szeretnél, de nem tudod hol is kezd el a szervezést?! Elfoglalt vagy és nincs időd és energiád saját magad felkutatni a helyszínt, a legjobb szolgáltatókat? Nem probléma, itt vagyunk és mi biztosítjuk Nektek azt, amihez a legjobban értünk. Megtaláljuk az álomhelyszíneteket, a szolgáltatókat, akik a stílusotokat megtestesítik, kézben tartjuk a szerződéseket és minden részletet. Nektek "csak" velünk kell tartani a kapcsolatot és mi bármikor állunk a rendelkezésetekre.

Keress minket!

info@maxclub.hu

+36 70 905 2213

Kérj egyedi ajánlatot tőlünk, saját elképzeléseid szerint!

MAX CLUB & VARGA BALÁZS EGYÜTTMŰKÖDÉS


A Te Esküvői Álomcsapatod!

Maximális szervezés. Maximális hangulat.

Az esküvők világában egy prémium minőségű, extra csapatot szerettünk volna létrehozni. Céljaink, szemléletünk, pozitív hozzáállásunk és elhivatottságunk megegyezik. Ezért jött az ötlet, hogy szeretnénk egymást erősítve a Ti esküvőtöket maximálisan szolgálni. Egycsapásra kaptok egy szervező csapatot és egy vérbeli profi és laza ceremóniamestert.


Fenti csomagjainkat Balázzsal együtt is kérheted. Részletekért kérj ajánlatot.

Bútorbérlés csomagjaink

Minimal Bohém csomagHa ezt választjátok, biztosítjuk az alap bútorokat – egyedi vacsoraasztalokat, székeket, melyekre még székszoknya sem kell, dekorációs fényeket. Valamint egyedi ültetőkártyákat és textilszalvétát.

Bohém rapszódia csomagHa ezt választjátok, az alap bútorokon felül, plusz bútor elemeket biztosítunk, valamint egyedi BOHÉM stílust megtestesítő asztali dekorációt is elkészítjük a Nagy Napotokra.

Queen csomagEbben a csomagban minden benne van, ami egy felejthetetlen mikro esküvőhöz kell, a bútoroktól a komplett dekorációig: menyasszonyi csokor, asztali dekoráció, fények, gyertyák, vázák.

Kérj egyedi ajánlatot tőlünk, saját elképzeléseid szerint!